Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Έβρος: Προκηρύχθηκε το έργο για τις εργασίες ολοκλήρωσης της παράκαμψης Προβατώνα

Την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα Αρδάνιο-Ορμένιο βάζει σε τροχιά η Εγνατία Οδός Α.Ε. Πριν από μερικές ημέρες βγήκε η προκήρυξη του έργου για τις εργασίες ολοκλήρωσης της παράκαμψης Προβατώνα.

Το έργο έχει κόστος με ΦΠΑ 11,16 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ 9 εκατ. ευρώ). Η δημοπράτηση του έργου θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου και στις 28 του μήνα θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών.

Με τη συγκεκριμένη εργολαβία ολοκληρώνονται τα έργα στον οδικό άξονα Αρδάνιο-Ορμέννιο συνολικού μήκους 124χλμ. Το προκηρυχθέν έργο είναι υπόλοιπο της προηγούμενης εργολαβίας καθώς κόλλησε στις απαιτούμενες απαλλοτριώσεις.

Η διάρκεια του έργου έχει οριστεί σε 16 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί απο το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του ΠΕΠ Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και πόρους του ΠΔΕ.

Ταυτότητα του έργου

Αντικείμενο του υπόψη έργου αποτελεί η ολοκλήρωση της κατασκευής της οδικής παράκαμψης του οικισμού Προβατώνα, μήκους 3,93 χλμ, η κατασκευή του Α/Κ Προβατώνα και η ολοκλήρωση της κατασκευής του παράπλευρου οδικού δικτύου εκατέρωθεν του άξονα και τις αποκαταστάσεις του δικτύου τοπικών οδών (κάθετες οδοί).

Πηγή: ypodomes.com

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη