Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Έβρος: Τρία διαφορετικά περιστατικά με χρήση κλεμμένων οχημάτων για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών

Τα κλεμμένα οχήματα χρησιμοποιούνται συχνά για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών στον Έβρο

Πλούσιο το σημερινό αστυνομικό δελτίο με κλεμμένα οχήματα από Θεσσαλονίκη και Αττική

Συνελήφθη την 5-10-2024 το πρωί, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, ένας ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε μετέβη στην παραπάνω περιοχή οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 27-9-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, κατόπιν παροτρύνσεως αγνώστου ατόμου που αναζητείται, με σκοπό να μεταφέρει – προωθήσει παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής, ενώ του είχε αφαιρεθεί και η άδεια ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε μεταξύ άλλων το ανωτέρω όχημα το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καθώς επίσης και χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη την 5-10-2024 το μεσημέρι σε περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε εντοπισθεί  να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης  Διδυμοτείχου. 

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 5/6-10-2024 σε περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε  να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε έχει δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ επιπλέον έφερε και πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος για τις οποίες όπως προέκυψε επίσης έχει δηλωθεί η κλοπή τους. Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και οι πινακίδες κυκλοφορίας. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη