Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Έγινε η πρώτη συνάντηση-ενημέρωση Μέτιου με Τοψίδη στην περιφέρεια ΑΜΘ – Τι είπαν οι δύο άντρες

Τα επίσημα αποτελέσματα με την καταμέτρηση των σταυρών στους συνδυασμούς της περιφέρειας ΑΜΘ ανακοινώθηκαν και θυροκολλήθηκαν, χωρίς να προκύπτει κάποια αλλαγή από τα αρχικά δεδομένα. Ο νέος περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης μαζί με τους συνεργάτες και τα μέλη της παράταξης του, αν και αναλαμβάνουν καθήκοντα σε δύο μήνες, έχουν ήδη ξεκινήσει την σχετική ενημέρωση και τις ανάλογες επαφές, ώστε την 1η Ιανουαρίου να είναι καθ’ όλα έτοιμοι για να διοικήσουν την περιφέρεια χωρίς καθυστερήσεις.

Μια περιφέρεια που έχει πολλά προβλήματα και οι προκλήσεις είναι ακόμη περισσότερες. Στο πλαίσιο αυτό ο κύριος Τοψίδης συναντήθηκε με τον νυν περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο στην Κομοτηνή, προκειμένου να λάβει γνώση για ζητήματα που επείγουν και βρίσκονται σε εξέλιξη και πρέπει να τα δει από τις πρώτες κιόλας μέρες της διοίκησής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση αυτή έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον κύριο Μέτιο να δίνει όποιες εξηγήσεις και στοιχεία χρειαζόταν ο κύριος Τοψίδης, λέγοντας του πως ο,τι άλλο κρίνει και επιθυμεί να ξέρει είναι στην διάθεσή του. Μάλιστα για το σκοπό αυτό, έχει παραχωρηθεί και γραφείο στην παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”, ώστε να διευθετεί το οτιδήποτε θέλει και θα βοηθήσει τους νέους περιφερειακούς συμβούλους στο έργο τους. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε ανάμεσα στους δύο άντρες με ευχές για καλή πορεία και συνεργασία σε ο,τι απαιτηθεί.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη