Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Έκτακτη συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου για την Νοσηλευτική Σχολή

Εκτάκτως θα συνεδριάσει αύριο το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου, με μοναδικό θέμα τη συζήτηση επί των τελευταίων εξελίξεων για το Τμήμα Νοσηλευτικής που λειτουργεί στην πόλη, μετά την έγγραφη πρόταση του προέδρου του Διεθνούς Πανεπιστημίου, στο οποίο ανήκει το Τμήμα, να μεταφερθεί από το Διδυμότειχο στην Αλεξανδρούπολη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου ανέφερε πως είχε εχθές επικοινωνία με τον πρόεδρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου, Αθανάσιο Καΐση, προκειμένου να ενημερωθεί από τον ίδιο για το σκεπτικό της πρότασής του προς το υπουργείο Παιδείας, και σχολίασε πως η πρόταση αυτή δεν θα μείνει αναπάντητη.

Στην αυριανή συνεδρίαση θα εξεταστούν όλοι οι τρόποι αντίδρασης, η οργάνωση κινητοποιήσεων στις οποίες φαίνεται ότι είναι σύμφωνες όλες οι δημοτικές παρατάξεις και οι φορείς του Διδυμοτείχου, αλλά και η δρομολόγηση άμεσης συνάντησης με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. «Πρέπει επιτέλους να ληφθούν αποφάσεις και να ξεκαθαριστούν οι θέσεις όλων», σχολίασε στην ΕΡΤ ο κ. Χατζηγιάννογλου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email