Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Έμεινε στο “Χ” η Αλεξανδρούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Με το… αριστερό ξεκίνησε το 2022 για την Αλεξανδρούπολη FC καθώς ήρθε ισόπαλη στο Φώτης Κοσμάς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά έπεφταν είτε πάνω στα δοκάρια είτε στον Μπινόπουλο.

Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ο Απόλλων ήταν αρκετά απειλητικός με τους επιθετικούς του να φεύγουν αρκετές φορές στη πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων. Στο 26ο λεπτό ο Καρυοφύλλης σημάδεψε για πρώτη φορά το δοκάρι με αριστερό σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά. Η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλων ήρθε στο 44ο λεπτό με τον Μπινόπουλο να αποκρούει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη. Η μοναδική τελική για την Αλεξανδρούπολη ήταν ένα σουτ του Σιώπη στο 30ο λεπτό που μπλόκαρε ο Σαββίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσίασαν κάπως πιο βελτιωμένο θέαμα με το πρώτο γκολ της αναμέτρησης να έρχεται στο 60ο λεπτό από τους φιλοξενούμενους, όταν ο Καρυοφύλλης με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μπινόπουλο. Το γκολ αυτό ξύπνησε την Αλεξανδρούπολη που από εκείνο το σημείο ανέβασε ρυθμό. Μία ακόμη καλή φάση για τον Απόλλων και πάλι με τον Καρυοφύλλη να σουτάρει αλλά τον Μπινόπουλος να σώζει την εστία του στο 69ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Καρακασίδης θα εκτελέσει κόρνερ από τα δεξιά με τον Τσιεγγελίδη να πιάνει τη κεφαλιά και να ισοφαρίζει. Στα τελευταία λεπτά τα νεύρα κυριάρχησαν και σε μία αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι θα σημαδέψουν για δεύτερη φορά το δοκάρι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Μπινόπουλος, Σιώπης, Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Αμπραχαμιάν, Πατσιώρας Αγγ. (63’ Σιδηρόπουλος), Πατσιώρας Κων., Μαλτέζος (63’ Τσιεγγελίδης), Καρακασίδης (80’ Γκαβανόζης), Ρουμπιές (89’ Παγωνίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Σαββίδης, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Πιτσόλης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Θεοδωρίδης, Ελέζι, Λιάρας, Τζαπέγια

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη