Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης από την ακριτική Αλεξανδρούπολη: Ιωάννης Βαρσαμούδης

Είναι πολλά αυτά για τα οποία μπορεί η Αλεξανδρούπολη να είναι η περήφανη. Σίγουρα όμως πρέπει να προσθέσουμε μία ακόμα μεγάλη καλλιτεχνική προσωπικότητα που έχει αναδειχθεί και παρουσιάζει έργα ζωγραφικής μέσα από τα social media. Εκεί το focustonevro.gr ανακάλυψε τον Γιάννη Βαρσαμούδη.

Κάνοντας μία μικρή βόλτα στο δημόσιο προφίλ που έχει, ανακαλύψαμε έργα τέχνης τέχνης υψηλού επιπέδου που έχει φτιάξει ο ίδιος με μία ιδιαίτερη τεχνοτροπία. Νιώθουμε την ανάγκη να δημοσιοποιήσουμε μερικά από αυτά θέλοντας να αναδείξουμε όχι μόνο το ταλέντο αλλά και την εξαίρετη προσωπικότητα του καλλιτέχνη.

Έργα που μιλάνε, έργα που θέλουν να “αναπνεύσουν”. Αξίζει να μπει κανείς στο προφίλ του κυρίου Βαρσαμούδη στο facebook Giannis Varsamoudis και να ταξιδέψει σε μία διαδικτυακή γκαλερί.

Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο, το ταλέντο και τα έργα του Γιάννη, να ταξιδέψουν όσο γίνεται πιο μακριά και μαζί του και μαζί η επιτυχία του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το focustonevro.gr συγχαίρει τον Γιάννη Βαρσαμούδη για το εξαίρετο ταλέντο του. Θέτουμε το site στη διάθεσή του για να παρουσιάζει όποτε θέλει τα έργα του.

Τέλος να σημειώσουμε ότι πως ότι στοιχεία χρησιμοποιήσαμε είχαν  δημοσιοποιηθεί από τον ίδιο στο δημόσιο προφίλ του.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email