Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Έπεσε θύμα απάτης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Κιζιρίδης

Θύμα απάτης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση σε προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης έπεσε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Κιζιρίδης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Πληροφορήθηκα σημερα και με διαφορά μισής ώρας περίπου από δύο επιχειρήσεις της πόλης μας ότι επιχειρήθηκε…

Δημοσιεύτηκε από Γεώργιος Κιζιρίδης στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Σε επικοινωνία που είχε το focustonevro.gr με τον Αντιδήμαρχο ανέφερε ότι επρόκειτο για επιχειρήσεις τροφίμων. Ο μεγάλος όγκος παραγγελιών ήταν αυτός που έβαλε σε υποψίες τους ιδιοκτήτες των δύο διαφορετικών καταστημάτων να μπουν στη διαδικασία να αναζητήσουν τον αντιδήμαρχο για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία που ήταν ύψους εκατοντάδων ευρώ.

Η διαδικασία ήταν η γνωστή που συναντάται το τελευταίο διάστημα στην «πιάτσα». Ο υποτιθέμενος πελάτης έδωσε την παραγγελία στην επιχείρηση. Ακολούθως επικοινώνησε σε δεύτερο χρόνο λέγοντας ότι από λάθος έβαλε μεγαλύτερο ποσό στέλνοντας ένα πλαστό αντίγραφο κίνησης (exrait) ζητώντας πίσω την διαφορά του ποσού.

Ο κίνδυνος να ξεγελαστεί ο καλοπροαίρετος επαγγελματίας και να πέσει στην παγίδα είναι υπαρκτός. Ευτυχώς αυτή τη φορά δε συνέβη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επικοινωνίες με τα καταστήματα έγιναν με διαφορά μισής ώρας. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί αυτά τα δύο περιστατικά, ενώ έχει ενημερωθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αλεξανδρούπολης η οποία έχει αναλάβει τις έρευνες.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη