Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Έρχεται ο «Τσικνομπουρμπούλης»στην Ορεστιάδα – Η σειρά που θα παρελάσουν οι ομάδες

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και η σειρά με την οποία θα παρελάσουν οι ομάδες καρναβαλιστών που θα συμμετέχουν στον φετινό «Τσικνομπουρμπούλη», την αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώνει την Τσικνοπέμπτη (16/02) η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας.

Από τις 4 το απόγευμα στο κέντρο της πόλης θα αρχίσει το μουσικό μέρος του πάρτυ με επιλογές από Dj, ενώ, την ίδια ώρα, οι καρναβαλιστές θα πρέπει να αρχίσουν να συγκεντρώνονται στο σημείο εκκίνησης, στον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται κοντά στο 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο.

Στις 5 παρά τέταρτο θα ξεκινήσει η παρέλαση των 29 ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή στον «Τσικνομπουρμπούλη», οι οποίες θα κινηθούν κατά μήκος της Βασιλέως Κωνσταντίνου μέχρι την κεντρική πλατεία.

Εκεί θα τους υποδέχεται ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Πέτρος Πολυχρονίδης, μαζί με τη Νατάσα Κουβελά και τον βασιλιά του ξανθιώτικου καρναβαλιού, Παναγιώτη Γεωργίου.

Στην εξέδρα που θα είναι στημένη στην πλατεία, θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την καλύτερη ομάδα, αλλά και για την πολυπληθέστερη, ενώ θα υπάρξουν και οι κατηγορίες για το καλύτερο άρμα και το πιο πρωτότυπο θέμα αμφίεσης.

Η εκδήλωση θα κλείσει με χρωματοπόλεμο και πάρτι για όλους.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email