Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Έρχονται εκλογές στον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Τακτική Γενική Συνέλευση στον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 12:00, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Θέμα της Γ.Σ. η εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής, αντιπροσώπους για την ΠΟΕ-ΟΤΑ, επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας και αντιπροσώπους για το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Έβρου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Μετά από περίοδο 4,5 ετών μπορούν και πάλι να πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για εκλογή εκπροσώπων μας.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ στις 24/11/2021, στις 12:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης με θέμα την εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής, αντιπροσώπους για την ΠΟΕ-ΟΤΑ, επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας και αντιπροσώπους για το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Έβρου.

Η παρουσία όλων των μελών μας είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των αρχαιρεσιών. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα αποφυγής μετάδοσης της πανδημίας που ορίζονται από τη νομοθεσία.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΓΚΑΙΤΑΤΖΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη