Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Έρχονται νέες απευθείας αναθέσεις στον Δήμο Αλεξανδρούπολης από την νέα Αντιδήμαρχο Ε. Ιντζεπελίδου – Ποιες εταιρίες προσκαλεί για προσφορά

Το μπαράζ αναθέσεων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται καθώς δύο νέες διαφημιστικές δαπάνες συνολικού ύψους 58.000 ευρώ, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αντικείμενο της πρώτης καμπάνιας προϋπολογισμού 34.000 ευρώ, είναι η προβολή και η δημοσιότητα του δήμου τόσο στην Ελλάδα (ΜΜΕ πανελλαδικού βεληνεκούς) όσο και σε αγορές όπως αυτές της Τουρκίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας. Στο επίσημο έγγραφο που είναι αναρτημένο στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ο τίτλος του θέματος είναι Υποβολή προσφοράς για απευθείας ανάθεση << Προβολή και Δημοσιότητα του Δήμου>>.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης είναι το αργότερα έως της 31ης Δεκεμβρίου του 2021 (!!!) δηλαδή στις επόμενες 90 μέρες!

Πρόκειται για ακόμη μία πρόσκληση – όπως φαίνεται και στο επίσημο έγγραφο που υπογράφει η νέα αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Ελένη Ιντζεπελίδου, καλούνται 5 συγκεκριμένες εταιρείες όπως προβλέπεται, κάποιες από αυτές γνώριμες από προηγούμενες απευθείας αναθέσεις, να καταθέσουν προσφορά για την εν λόγω προβολή.

Αυτές είναι οι:
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΟΝ ΕΠΕ ΔΤ DEBRIEF,
LTH ADVERTISING,
PR AND MORE ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΜΜΙΔΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,
ΝΕΓΙΑΝΝΗΣ Ν. ΤΕΡΖΗΣ Δ.ΟΕ και
FOTONE Μ ΕΠΕ.

Δείτε το έγγραφο:

Παράλληλα, στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» την ίδια μέρα (28/9), ανέβηκε και δεύτερη πρόσκληση και πάλι με υπογραφή της νέας αντιδημάρχου κ. Ιντζεπελίδου που διατηρεί απαρέγκλιτα την τακτική της δημοτικής αρχής των απευθείας αναθέσεων! Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο με τίτλο «Υποβολή προσφοράς για απευθείας ανάθεση «Συμμετοχή σε δρώμενα τουριστικής προβολής», προτείνεται η συμμετοχή στην 8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2021 που θα πραγματοποιηθεί στις 25 -27 Νοεμβρίου 2021 στο Ζάππειο, αλλά και η συμμετοχή στην Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0 στις 14-16 Οκτωβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ ο προϋπολογισμός της δαπάνης είναι 24.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όποια εταιρεία επιλεγεί θα πρέπει να υλοποιήσει το έργο σε 9 ημέρες αφού η πρώτη έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ενώ η δεύτερη έκθεση θα πραγματοποιηθεί 50 μόλις μέρες μετά την απευθείας ανάθεση!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι 5 προαναφερθείσες εταιρίες, είναι ακριβώς ίδιες και στις δύο προσκ΄΄λήσεις.

Δείτε το έγγραφο που αναρτήθηκε στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»:

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 5η Οκτωβρίου 2021.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη