Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ακόμη 3 μετάλλια για τον Εθνικό στο Πανελλήνιο Εφήβων – Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη!

Ασημένιος ο Κίμωνας Μήτκας στο ατομικό εφήβων, χάλκινος στο διπλό με τον Νικηφόρο Μύρο, τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για την Ελισάβετ Χατζηκύρκα και την Στέλλα Γαβαλά στο διπλό νεανίδων!

Τελειωμό δεν έχουν οι χαρές και οι επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στη Θεσσαλονίκη για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μετά τα ομαδικά, σειρά είχαν τα ατομικά αγωνίσματα με τους αθλητές του να διακρίνονται ξανά και να γεμίζουν χαμόγελα και περηφάνεια τους προπονητές τους.

Ο εξαιρετικός Κίμωνας Μήτκας κατέκτησε το ιστορικής σημασίας ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα, καθώς αποτελεί το 1ο μετάλλιο του συλλόγου στην πολύ δύσκολη εφηβική κατηγορία.

Ο Κίμωνας εμφανίστηκε πολύ δυνατός και τις 4 μέρες των αγώνων. Παίζοντας εξαιρετικό πινγκ πονγκ κατάφερε να φτάσει σε ακόμη έναν σπουδαίο τελικό όπου κάμφθηκε στις λεπτομέρειες από τον Αλέξανδρο Μαδέση. Στο διπλό αγώνισμα μαζί με τον Νικηφόρο Μύρο όπου πριν κάποια χρόνια στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος, έδειξαν για άλλη μια φορά τη χημεία τους και ανέβηκαν στο 3ο σκαλί του βάθρου.

Τα κορίτσια, για άλλη μια φορά έκαναν υπερήφανους τους προπονητές τους αφού η πολυνίκης Ελισάβετ Χατζηκύρκα και Στέλλα Γαβαλά έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο απέδωσαν εξαιρετικά και κατέκτησαν την 3η θέση στο διπλό νεανίδων.

Πηγή: sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη