Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ακύρωσε ο Δήμος Σαμοθράκης την έλευση του Άγιου Βασίλη στο νησί – Από την αντιδήμαρχο τα δώρα…

Λόγω αυξημένων υγειονομικών μέτρων και απαγόρευση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων, εν όψη Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η προγραμματισμένη εκδήλωση για τις 29 Δεκεμβρίου, στην οποία ο Άγιος Βασίλης θα μοίραζε τα δώρα σε όλα τα παιδιά του νησιού της Σαμοθράκης ακυρώθηκε σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων του δήμου. Παρόλα αυτά και σύμφωνα με την ανακοίνωση, “ο Δήμος Σαμοθράκης φρόντισε εγκαίρως όμως ,να παραλάβουν όλα τα παιδιά τα δώρα τους, αύριο Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου από το πρωί στο πάρκο Μαλατίνα“.

Η υπεύθυνη Αντιδήμαρχος Παιδείας, θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά τα δωράκια τους. Το πρόγραμμα έχει ως εξής : Από 09:00 -11:00 θα παραλάβουν ο Παιδικός Σταθμός και τα Νηπιαγωγεία, ενώ 11:00-13:00 τα Δημοτικά Σχολεία Καμαριώτισσας και Λακώματος.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου Σαμοθράκης δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν για την πράξη αυτή αλληλεγγύης και αγάπης τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ.Άνθιμο στέλνοντας ευχές για καλή πρωτοχρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο !!!

Τέλος στη ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι, αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιο παιδάκι δεν μπορεί να παρευρεθεί, για να μην χάσει το δωράκι του, ας επικοινωνήσει με την Αντιδήμαρχο κυρία Καραμήτσου για να το παραλάβει.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη