Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Αλγερινοί “ασυνόδευτα ανήλικα” οι δράστες της επίθεσης στον υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ στο ΜΕΤΡΟ Ομόνοια

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας NantiaReport.gr, η ακραίας βίας επίθεση από δύο νεαρούς αρνητές της μάσκας, σε βάρος του υπεύθυνου Σταθμού στο ΜΕΤΡΟ Ομόνοια, έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό και οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται για να συλληφθούν από την ΕΛΑΣ.

Από εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει καταγράψει επιβάτης του συρμού, και υλικό των καμερών ασφαλείας του ΜΕΤΡΟ, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τους δράστες της βίαιης επίθεσης σε βάρος του Σταθμάρχη της ΣΤΑΣΥ, στην αποβάθρα του Σταθμού Ομόνοια το μεσημέρι της Τετάρτης (13/01).

Οι δράστες χωρίς μάσκες, για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα χτυπούσαν τον εργαζόμενο ελεγκτή της ΣΤΑΣΥ, και στη συνέχεια αποχώρησαν από τις αποβάθρες του ΜΕΤΡΟ Ομόνοια. Από το κλιμάκιο της ΔΕΕ εξετάστηκε και ο συρμός προκειμένου στα πειστήρια να συμπεριληφθούν και τα αποτυπώματα από τα καθίσματα που είχαν κατά τη μετακίνησή τους, με το δεδομένο ότι δεν φορούσαν γάντια. Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές στο NantiaReport.gr οι δράστες οι οποίοι γρονθοκόπησαν τον υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ, ταυτοποιήθηκαν και πρόκειται για “ασυνόδευτα ανήλικα” από την Αλγερία.

Οι δύο Αλγερινοί δράστες, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν με ακραία βία τον Σταθμάρχη, όταν τους παρατήρησε, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, να φορέσουν μάσκα και τους υπέδειξε να κατεβάσει ο ένας εξ αυτών τα πόδια του από κάθισμα.

Με κατάγματα στα άκρα και σπασμένα πλευρά ο υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ έλαβε εξιτήριο και βρίσκεται σε κατ’ οίκον νοσηλεία.

Πηγή: NantiaReport.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email