Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: «Άναψαν» τα αίματα στο δημοτικό συμβούλιο με Ζαμπούκη, Μυτιληνό και Λαμπάκη

Μία μίνι «σύρραξη» προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Μυτιληνό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Λαμπάκης ζήτησε ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής να του δοθεί ένα έγγραφο που έφτασε από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τον διαγωνισμό αγοράς απορριμματοφόρων, ύψους περίπου 1,3 εκατ. ευρώ.

Μετά από παρέμβαση του κ. Μυτιληνού, η κατάσταση εκτροχιάστηκε, με τον κ. Ζαμπούκη να τονίζει “κατεβείτε κάτω από το συννεφάκι σας και προσγειωθείτε. Είστε στο ίδιο συννεφάκι με τον κύριο Λαμπάκη κύριε Μυτιληνέ. Επί 9 χρόνια στην δημοτική αρχή δεν μάθατε ότι υπάρχουν παραλείψεις δημοτικών υπαλλήλων”.

Ο κ. Λαμπάκης πήρε τον λόγο και είπε για το έγγραφο ότι έχει δικαίωμα να το πάρει και ο δήμαρχος να του το δώσει. Τότε ο κ. Ζαμπούκης του είπε: “Για κατεβείτε από το συννεφάκι και καθήστε στη θέση σας”. Ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης τότε αντέδρασε έντονα: “Τι λέει ο άνθρωπος; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Θα μου πει εμένα να κατέβω από το συννεφάκι και να καθίσω στη θέση μου; Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το συγκεκριμένο απόσπασμα, από το 11:25 ΄έως το 21:34

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη