Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Ακύρωση της επίσκεψης των Γαλλοεβραίων

Ακυρώθηκε η καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη των Γαλλοεβραίων στην Αλεξανδρούπολη. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Αερολιμενάρχης, Στέλιος Ζαντανίδης, ο οποίος ανέφερε ότι ελήφθη σήμα από την αεροπορική εταιρεία η οποία επρόκειτο να τους μεταφέρει ότι η πτήση ακυρώνεται.

Επρόκειτο για δυο διαδοχικές επισκέψεις 200 περίπου Γαλλοεβραιων τις ημερομηνίες 8 και 22 Αυγούστου στην πρωτεύουσα  του Έβρου, όπου για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί από την πλευρά των διοργανωτών δεν θα πραγματοποιηθούν.

Μάλιστα όπως διευκρίνισε ο κ Ζαντανιδης είχε προγραμματισθεί η επιμήκυνση του ωραρίου λειτουργίας  του αεροδρομίου, για την εξυπηρέτηση των αναγκών που θα προ έκυπταν από την επίσκεψη των συγκεκριμένων γκρουπ.

Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για μετάθεση της ημερομηνίας επίσκεψης τους.

                                  Αποκαταστάθηκε ο κλιματισμός στο αεροδρόμιο

Ο Αερολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε επίσης ότι με παρέμβαση του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη, προς την ΔΙΑΜΑΘ αποκαταστάθηκε συντομότερα η βλάβη στην ψύξη του κλιματισμού του αεροδρομίου «Δημόκριτος», αφού με συνοπτικές διαδικασίες δόθηκε το ποσό που απαιτούνταν.

Ο κ. Ζαντανιδης αφού ζήτησε εκ νέου συγγνώμη από το επιβατικό κοινό και τους εργαζόμενους του αεροδρομίου για την ταλαιπωρία αυτή, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και την ΔΙΑΜΑΘ για την άμεση ανταπόκριση στην επίλυση του προβλήματος.

Πηγή:ertnews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email