Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Απολαμβάνουμε την αυγουστιάτικη πανσέληνο σε μια μοναδική συναυλία με τον Γιώργο Περρή

Την Κυριακή 22 Αυγούστου απολαμβάνουμε το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι με μια μοναδική συναυλία στην παραλία Αλεξανδρούπολης, δίπλα στο δημοτικό κάμπινγκ, με τον Γιώργο Περρή.

Με αγαπημένα ακούσματα, κλασικά κομμάτια και διασκευές ελληνικών τραγουδιών ο Γιώργος Περρής μας ταξιδεύει σε μια μελωδική διαδρομή που κατακλύζεται από έντονα συναισθήματα, δύναμη αλλά και γαλήνη.

Ο τελευταίος του δίσκος «Σταθερά στα Όνειρα» με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου και το «Καρδιά Κοίτα» από τους τίτλους της σειράς «Αγγελική» θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο θερινό αυτό ταξίδι, αλλά θα ακούσουμε και το «Disobey», το τελευταίο του ξενόγλωσσο, ρυθμικό κομμάτι που λατρεύεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Δε θα λείψουν κλασικά κομμάτια του ρεπερτορίου του, όπως το “Je suis malade”, “I will wait for you” αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών.

Σε ένα πρόγραμμα πολύπλευρο όπως και η προσωπικότητά του, ενώνονται η δισκογραφία του, το παλιό με το καινούργιο, το ξενόγλωσσο με το ελληνικό και η συγκίνηση με τη διασκέδαση,

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Αυγούστου, ώρα έναρξης 21.00 (ώρα προσέλευσης 20.00) στον χώρο της παραλίας δίπλα στο δημοτικό κάμπινγκ. Η είσοδος είναι ελεύθερη με προκράτηση θέσης στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/xGzej3UAEteSuofk8

Η φετινή διοργάνωση της Πανσελήνου με δεδομένη την έκτακτη συνθήκη για τη δημόσια υγεία λόγω της covid-19, θα πραγματοποιηθεί με τήρηση των απαραιτήτων μέτρων ασφαλείας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη