Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Γιατρός που εμπλέκεται στο θάνατο της 37χρονης εγκύου κρίνεται για Επίκουρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου

Πέρασαν 9 μήνες από την τραγική εκείνη μέρα που πάγωσε το πανελλήνιο με τον θάνατο της 37χρονης εγκύου στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Τότε, που η Δέσποινα και το αγέννητο μωρό της πέθαναν αβοήθητοι σε έναν απομακρυσμένο θάλαμο του νοσοκομείου. Είχε μεταφερθεί με αφόρητους πόνους και με την διάγνωση για ουρολοίμωξη την άφησαν χωρίς κανέναν δίπλα της μέσα σε ένα δωμάτιο να αργοσβήνει.

Η υπόθεση δεν έχει ξεχαστεί, παρά το γεγονός ότι οι εξελίξεις προχωρούν αργά και οι πληροφορίες είναι περιορισμένες. Ωστόσο η νέα εξέλιξη έρχεται να προκαλέσει την κοινή γνώμη αφού σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά στην εκπομπή της Ζίνας Κουτσελίνη την Τετάρτη, ο σύζυγος της Δέσποινας, Κώστας Μπακαλάκης, μία εκ των τριών γιατρών που εκείνο το βράδυ παρακολουθούσαν την Δέσποινα, πρόκειται να κηρυχτεί σε Επίτιμη Καθηγήτρια του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.   

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «την στιγμή που δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία δικαστική απόφαση, προωθούνται άνθρωποι που εμπλέκονται στον θάνατο της Δέσποινας και του αγέννητου παιδιού μου, ώστε να πάρουν μία θέση και να αποκτήσουν κύρος ως πρόσωπα που τους έχει αναδείξει αξιόλογους η Πανεπιστημιακή Κοινότητα.»

Η κρίση της συγκεκριμένης γιατρού αναμένεται να γίνει την Πέμπτη και σύμφωνα με τον Κώστα Μπακαλάκη υπάρχουν ήδη αντιδράσεις στον πανεπιστημιακό χώρο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email