Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση για την ενίσχυση των πυρόπληκτων από τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων

Ενώ η απόγνωση και η προσπάθεια να αποκατασταθούν οι πυρόπληκτοι της ευρύτερης περιοχής της Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται, σύλλογοι και φορείς επιχειρούν να συνεισφέρουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο κάνοντας κάλεσμα σε όλους μας να βοηθήσουμε. 

Ένας από τους συλλόγους, των Κυριών και Δεσποινίδων που διοργανώνει μία εκδήλωση με σκοπό την στήριξη των ανθρώπων που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται στο καταστροφικό πέρασμα της πυρκαγιάς τον Αύγουστο.

«Στην αγάπη σας,παρακαλούμε ,στίς 21/10/2023 Σάββατο στις 6.30μμ άς γεμίσουμε άσφυκτικά την αίθουσα Σαμοθράκη του Ξενοδοχείου Έγνατία ,με όλους εσάς κυρίες καί κυρίους (παρακαλούμε πολυ τούς κυρίους να μας τιμήσουν)προκειμένου να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους φίλους μας συμπατριώτες που χάσανε την γη κάτω από τα πόδια τους ,καθώς κάηκε όλο το βιός τους !!!!!!

Τιμήστε με τήν παρουσίας σας τόν Σύλλογο της καρδιά μας,προκειμένου να τούς βοηθήσουμε στο στήσιμο των σπιτιών και των έργασιών τους!!!!

ΟΛΕΣ οι είσπράξεις θα διατεθούν στούς πυρόπληκτους ,τό τονίζω , γιατί οί ανάγκες είναι τρομερές !!!!Είστε πάντα δίπλα μας ,στηρίζοντας τό έργο μας ,έλάτε και τώρα πιό δυνατά ,πιό άνθρώπινα ,να ενώσουμε τις δυνάμεις μας,για την βοήθεια τους , πού τόσο πολυ χρειάζονται!!!!!

Έκ των προτέρων σας εύχαριστούμε για αυτήν τήν άνθρώπινη συμπαράσταση!!!

Οι ύπέροχοι ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ της πόλεως μας ,άφιλοκερδώς θα καλύψουν πλήρως την έκδήλωση ,μας συγκινήσανε πολύ,τούς εύχαριστούμε έξαιρετικά!!!

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα , ώστε τα τραπέζια σας να σας περιμένουν !!!»

Βαθειά συγκινημένη 

Λένα Σαμαρά Μαυραγάνη 

Τηλ 6946904740

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email