Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Επεισόδιο στο δημαρχείο με πρωταγωνιστές 7 κουτάβια, τον Ε. Γιαμουρίδη και την Δημοτική Αρχή – Κλήθηκε η αστυνομία

Νωρίτερα σήμερα περίπου στις δύο το μεσημέρι περιστατικό έντασης είχαμε στο χώρο του δημαρχείου στην Αλεξανδρούπολη.

Πρωταγωνιστές ήταν από τη μία πλευρά ο κ. Στάθης Γιαμουρίδης, πρώην πρόεδρος της κοινότητας Συκορράχης, γνωστός για την ευαισθησία του και τα φιλοζωικά του αισθήματα και από την άλλη πλευρά υπάλληλοι του δήμου που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο ισόγειο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του focustonevro.gr ο κύριος Γιαμουρίδης περίπου στις δύο το μεσημέρι πήγε στο δημαρχείο και προσπάθησε να αφήσει στο ισόγειο 7 κουτάβια τα οποία όπως υποστήριξε έπρεπε να εμβολιαστούν και, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο είναι υποχρέωση των υπηρεσιών του δήμου να τα φροντίσει και να τα περιθάλψει. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κουτάβια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν μόλις 30 ημερών.

Οι άνθρωποι του δήμου δεν έκαναν δεκτό το αίτημα του Γιαμουρίδη να τα κρατήσουν και έτσι κλήθηκε η αστυνομία ώστε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται σε περιπτώσεις εγκατάλειψης ζώων.

Αποτέλεσμα ήταν να έρθει η αστυνομία και γίνει προσαγωγή του κυρίου Γιαμουρίδη με σκοπό να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις για το περιστατικό.

Παρών στο περιστατικό ήταν και ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βουρδόλης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη