Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη – Επιμελητήριο Έβρου: Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου

Την ενημερωτική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη με θέμα την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου παρουσίασε το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με την ΔΕΔΑ. Το Επιμελητήριο, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει τη στήριξή του για το συγκεκριμένο έργο λόγω του μειωμένου κόστους που θα αποφέρει, αλλά και της “πράσινης ενέργειας.

Δείτε την ανάρτηση:

Την Τρίτη 28/09 το Επιμελητήριο Έβρου συνδιοργάνωσε με την ΔΕΔΑ ενημερωτική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη με θέμα την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότερα από 100 άτομα, ενώ οι πληροφορίες που μοιράστηκαν χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα σημαντικές καθώς πλέον η έναρξη χρήσης του φυσικού αερίου από νοικοκυριά και επιχειρήσεις είναι θέμα χρόνου.

Το Επιμελητήριο Έβρου στηρίζει την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, τόσο επειδή αυτό θα μειώσει σημαντικά το ενεργειακό κόστος των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, αλλά και επειδή πρόκειται για μορφή “πράσινης” ενέργειας με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ Μάριος Τσάκας, ο Συντονιστής Διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων Δημήτρης Αυλωνίτης και Διευθυντής Συντονιστής Συντήρησης Δικτύων Βασίλης Λογοθέτης.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου, χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιπρόεδρος Βίβιαν Κουρμπανιάν.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email