Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Εσπερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη

Υπό την αιγίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων για την UNESCO, διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη, την Πέμπτη, 18 Απριλίου, Εσπερίδα για την Τεχνητή Νοημοσύνη, με τίτλο: «Τεχνητή Νοημοσύνη: Εφαρμογές, Άνθρωπος και Προκλήσεις του Μέλλοντος». Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Ειδική Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Grecotel της Αλεξανδρούπολης με ώρα έναρξης 18:15.

Δια ζώσης στην εσπερίδα θα συμμετάσχουν ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, , ο Υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρος Κελέτσης, , ο εκπρόσωπος Τύπου Υπ. Οικονομικών, Όμηρος Τσάπαλος, η Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων για την UΝESCO ,Μαίρη Ζηλεμένου, ,Βιολόγος-Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια, η Αντιπρόεδρος Ακαδημίας Εθελοντισμού HELPHELL, Αντιγόνη Ωραιοπούλου, και πλειάδα πανεπιστημιακών.

Το παρόν με εξ αποστάσεως σύνδεση θα δώσουν ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου και το μέλος της νεοσυσταθείσας Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Τεχνητή Νοημοσύνη Φερενίκη Παναγοπούλου, επ. Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου, Δικαίου Προστασίας Δεδομένων και Διευθύντρια Ευρωπ. Εργαστηρίου Βιοηθικής, Τεχνοηθικής και Δικαίου στο Πάντειο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email