Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Ηλικιωμένη πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και βρέθηκε στο χειρουργείο

Γυναίκα 91 ετών βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και κατέληξε στο κρεβάτι του νοσοκομείου μετά από πτώση λόγω κακής κατάστασης πεζοδρομίου.

Το παραπάνω περιστατικό καταγγέλλει ο γιος της ηλικιωμένης που τυχαίνει να είναι και ένας από τους πιο γνωστούς προπονητές βόλεϊ στον Έβρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Ανδρεάδης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο κ. Ανδρεάδης, οι πλάκες από το πεζοδρόμιο που βρίσκεται σε μία από τις πιο πολυσύχναστες διασταυρώσεις της Αλεξ/πολης (28ης Οκτωβρίου – Κ. Παλαιολόγου) είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι απόλυτα φυσιολογικό ο οποιοσδήποτε να αντιμετωπίσει πρόβλημα, πόσο μάλλον μία μεγάλη σε ηλικία γυναίκα.

Η 91χρονη μετά την πτώση της υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργείο 2,5 ωρών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

“Χθες το πρωί η 91 ετών μητέρα μου προσπάθησε «μάταια» να κατεβεί από το σπίτι της και να πετάξει τα σκουπίδια της κάτω από αυτό. Και λέω «μάταια» γιατί στην προσπάθεια της αυτή όπως αποδείχτηκε, σκάλωσε και γλίστρησε στα ξεχαρβαλωμένα και ξεκολημένα πλακάκια της φωτογραφίας με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό κάταγμα και εξάρθρωση της ποδοκνημικής άρθρωσης. Αποτέλεσμα;Χειρουργείο 2,5 ωρών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ίδια και όλους εμάς τους οικείους της λόγω ηλικίας και μακροχρόνιας αποκατάστασης. Καμαρώστε το «πεζοδρόμιο» σε μια από τις πιο πολυσύχναστες διασταυρώσεις της πόλης μας (28ης Οκτωβρίου – Κ. Παλαιολόγου). Η ανευθυνότητα κάποιων έχει χτυπήσει «κόκκινο». Τα συμπεράσματα δικά σας!!!ΥΓ. Από τα χόρτα μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο καιρό είναι σε αυτή την κατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ….Μέχρι να αποκατασταθεί, που είναι αργά πλέον”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email