Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Η ΤΙΕΔΑ βγάζει σε δημοπρασία τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβο»

Ιδιώτη για να αναλάβει την ανακατασκευή, λειτουργία και εκμετάλλευση του δημοτικού θερινού κινηματογράφου «Φλοίσβου», από το ερχόμενο καλοκαίρι, αναζητεί η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ. Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Δέλκος, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ανέγνωσε την επιστολή του επιχειρηματία Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον για ενοικίαση του «Φλοίσβου», παρουσιάζοντας μάλιστα το πλάνο του.

Η επιστολή του επιχειρηματία στο ΔΣ της ΤΙΕΔΑ:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω το ενδιαφέρον μου για την ενοικίαση του θερινού κινηματογράφου «Φλοίσβου». Διαθέτω πλέον αρκετή εμπειρία στο χώρο των θεαμάτων αλλά και του κινηματογράφου, αφού τα τελευταία 4 χρόνια συνεργάζομαι με τους περισσότερους κινηματογράφους και τα θέατρα στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Ειδικότερα, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 400 παραγωγές θεαμάτων σε 47 πόλεις της χώρας αλλά και της Κύπρου, επιθυμώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου αυτή αναβαθμίζοντας τον θερινό κινηματογράφο της πόλης μας.

Ο χώρος του θερινού κινηματογράφου Φλοίσβου θεωρώ ότι είναι ένα στολίδι του Δήμου, αλλά και σημείο αναφοράς για όλους τους δημότες. Στόχος μου είναι η ολική ανακατασκευή του χώρου. Δεσμεύομαι για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κινηματογράφου, αλλά και θεατρικής σκηνής που θα μπορεί να φιλοξενεί από ταινίες, θέατρα, παιδικά θέατρα, αλλά και εκδηλώσεις του Δήμου μας και φυσικά ιδιωτών, σεβόμενος πάντα τον περιβάλλοντα χώρο και το πράσινο.

Σύμφωνα με το πλάνο που έχουμε αναπτύξει με την αρχιτεκτονική ομάδα που θα ασχοληθεί με αυτό, ο χρόνος ανακατασκευής του χώρου θα είναι περίπου 4 μήνες, καθώς, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα προχωρήσουμε σε ριζική αλλαγή, από το δάπεδο, τους χώρους του κυλικείου, τα WC, την ανάπλαση και διακόσμηση του χώρου, στοχεύοντας και στην αύξηση της χωρητικότητας. Στόχος μας είναι, αν προχωρήσουμε στο έργο αυτό, ο χώρος να λειτουργεί από τις 15 Μάϊου 2022. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες».

Το σχετικό έγγραφο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη