Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Η φιλότιμη κίνηση του κ. Κυριάκου – Πήρε τη σκούπα και καθαρίζει ότι αφήνουν τα έργα μπροστά από το κατάστημά του (video)

Ο Κυριάκος Λουκαρίδης είναι ιδιοκτήτης καταστήματος στον κεντρικό δρόμο της Αλεξανδρούπολης στο ύψος του Πάρκου της Ανεξαρτησίας. Σήμερα, Κυριακή πρωί, επέλεξε να βρεθεί πάλι στο μαγαζί του με σκοπό να καθαρίσει, αφού ο ίδιος διαπιστώνει αδράνεια από τους αρμόδιους που θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει είτε σε επαρκή καθαριότητα του χώρου, είτε σε αποκατάσταση. 

Ο φακός του focustonevro.gr  τον συνάντησε την ώρα που καθάριζε το πεζοδρόμιο και συνομίλησε μαζί του. Με την νοοτροπία και σκέψη ενός υπεύθυνου πολίτη, εξέφρασε την δική του άποψη όχι μόνο για την εξέλιξη του έργου και τα προβλήματα που δημιουργεί αυτή την ώρα στον κεντρικό ιστό της πόλης αλλά και με την συμπεριφορά – αντίδραση που θα έπρεπε να έχουν οι επαγγελματίες και ο κάθε δημότης σε αντίστοιχες περιπτώσεις. 

Αυτό που για τον ίδιο έχει σημασία είναι να προστατεύσει τα προϊόντα του και την περιουσία του, κάνοντας και αυτός από την πλευρά του ότι μπορεί. 

Δείτε τι είπε ο ίδιος:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email