Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία για διακρίσεις προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής ανάλογα με την περιοχή – Άγιος Βασίλειος vs ΚΕΓΕ σημειώσατε 1!

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη της ιστοσελίδας, επί της οδού Άρδα στην περιοχή του ΚΕΓΕ υπάρχει ένα οικόπεδο, στο οποίο βρισκόταν παλιότερα παιδική χαρά, και το οποίο παρά τις συνεχείς εκκλήσεις προς το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια κίνηση για την αξιοποίηση του χώρου.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο αναγνώστης υπαινίσσεται ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης κάνει διακρίσεις και δίνει προτεραιότητα σε κάποιες περιοχές, όπως αυτή του Αγίου Βασιλείου, έναντι της ανατολικής πλευράς της πόλης, γνωστής και ως ΚΕΓΕ.

Διαβάστε το περιεχόμενο του μηνύματος του αναγνώστη:

«Πρώην παιδική χαρά επί της οδού Άρδα κοντά στις γραμμές του Σκλαβενίτη.
Σχεδόν από αρχές του έτους σε αυτή τη κατάσταση!
Επειδή τυγχάνει η περιοχή να είναι κοντά στην περιοχή «Άβαντος», και όχι στον «Άγιο Βασίλειο» ή κάπου αλλού στην Αλεξανδρούπολη πρέπει να είναι μόνιμα σε αυτή τη κατάσταση. Υπάρχει μέριμνα, υπάρχει πρόθεση να γίνει κάτι άμεσα; Ποια τα σχέδια του Δήμου; Προσωπικά έχω καλέσει περισσότερες από 5 φορές στο αρμόδιο τμήμα και εξέλιξη ή κάποια ενέργεια ΔΕΝ έχω δει
».

Ευελπιστούμε με την δημοσιοποίηση του προβλήματος να υπάρξει σύντομα κάποια ενημέρωση ή παρέμβαση του Δήμου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη