Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Κουράστηκε να περιμένει και περιποιήθηκε μόνη της το πράσινο

Ο λόγος για τον χώρο πρασίνου που βρίσκεται μπροστά από επιχειρήσεις εστίασης στον κόμβο, απέναντι από τον σταθμό των τρένων στην Αλεξανδρούπολη.
Με ανάρτηση της, σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάτοικος της Αλεξανδρούπολης που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης και διατηρεί κατάστημα στο σημείο εκείνο, κουραστικέ μάλλον να περιμένει και αποφάσισε να προχωρήσει στον καλλωπισμό του πρασίνου που βρίσκεται στον χώρο που προαναφέραμε.
Με όρεξη, προσωπική δουλειά αλλά και με έξοδα που τα κάλυψε μόνη της διαμόρφωσε τον εξωτερικό χώρο ομορφαίνοντάς τον, φέρνοντας την άνοιξη στο σημείο αυτό της πόλης.
Χαρακτηριστικό το σχόλιό της στην ανάρτηση: «Και της δημαρχίας μας ακόμη τα αξιοποίησα εγώ».

Σημειωτέον ότι το σημείο είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με καταγγελίες που είχαν γίνει για κατάληψη του χώρου από τραπεζοκαθίσματα τα οποία τελικά μετά τις απαραίτητες συστάσεις απομακρύνθηκαν. Όμως “απομακρύνθηκε” και κάθε ενδιαφέρον από τους αρμόδιους για να καλλωπιστεί ο χώρος και να ομορφύνει. Αυτό τελικά το έκανε (για μία ακόμη φορά) μία ιδιώτης.

Τέλος να αναφέρουμε ότι από το σημείο προσφάτως απομακρύνθηκαν – και καλός έγινε – ημιυπόγειοι κάδοι που είχαν τοποθετηθεί με λίγα μέτρα απόσταση από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που αποτελούν πλέον γαστρονομική “πιάτσα” της Αλεξανδρούπολης με γραφικότητα. Το σημείο που ήταν οι κάδοι αποκαταστάθηκε αλλά μάλλον το ενδιαφέρον των αρμοδίων (που δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ο δήμος ή η ΤΡΕΝΟΣΕ) θεώρησαν ότι ολοκλήρωσαν την αποστολή τους εκεί.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email