Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Κ. Βελόπουλος από την Αλεξανδρούπολη: «Όλη η επαρχία  είναι αδικημένη από 60.000 τρωκτικά» (video)

Τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε από την Αλεξανδρούπολη κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κάνοντας λόγω για κοινά συμφέροντα, εκτίμησε πως όλη η επαρχία είναι αδικημένη από 60.000 τρωκτικά και κάλεσε τους Έλληνες να ψηφίσουν την «Ελληνική Λύση».

 «Ολη η επαρχία συνολικά είναι αδικημένη από 40.000 τρωκτικά των Αθηνών και άλλα 20.000 σε όλη την Ελλάδα διασκορπισμένα τρωκτικά των κομμάτων» είπε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε πως  «στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία δεν διαφωνούν σε τίποτε και ψάχνουν μόνο τα μικρά για να διαφωνήσουν για να συσπειρώσουν το κομματικό τους ακροατήριο.»

Όπως τόνισε, «είναι μια θλιβερή εικόνα να βλέπεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν για την δεκαετία του ’80 ή του ’90  όταν μιλάμε για το 2023 για τις επόμενες εκλογές 21 Μαΐου που είναι πολύ σημαντικές για τον Ελληνα,  ο οποίος πεινάει και τον έχουν καταστήσει επαίτη.

Για τις συνεργασίες επανέλαβε για άλλη μια φορά όχι. «Η Αθήνα βγάζει μίσος για την Ελληνική Λύση γιατί είπα όχι στην κυβέρνηση. Ολη η ιστορία ξεκίνησε  εδώ και περίπου ένα χρόνο που ήμουν κάθετος όταν κλήθηκα να συγκυβερνήσουμε και τους είπε ξεχάστε το θα πάμε μέχρι τέλος μόνοι. Από τότε ξεκίνησαν όλα,» είπε.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email