Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Μετά τις διαγραφές των δημοτικών συμβούλων σειρά έχουν οι συνεργάτες

Απανωτές είναι οι εξελίξεις στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στο περιβάλλον του Δημάρχου. Από το περασμένο Σάββατο, μία μέρα πριν την ειδική συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των δύο επιτροπών, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής, ξεκίνησαν διαγραφές μελών της παράταξης, ενώ την Τετάρτη έγινε γνωστή και η απόλυση του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου.

Για να τα πάρουμε από την αρχή. Κυριακή διεγράφη ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κολιός. Την Δευτέρα ανακοινώθηκε η διαγραφή του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Κιζιρίδη. Πρόκειται για δύο στελέχη της παράταξης που έφεραν αρκετούς ψήφους με τον έναν από τους δύο να είναι και ο πρώτος στην παράταξη.

Οι εξελίξεις όμως δεν σταμάτησαν καθώς χθες, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, αναρτήθηκε στην Διαύγεια και η απόλυση του στενού και ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Αντώνη Καμελίδη.

Αυτό που μένει να δούμε στο εξής είναι αν το «μήνυμα» που θέλει να περάσει ο νυν Δήμαρχος, ο οποίος πλέον έχει αποφασίσει να έχει μία παράταξη μετά από συμπράξεις και συμφωνίες με δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων, θα συνεχίσει την ίδια τακτική, αδειάζοντας τον περίγυρό του από μέχρι πρότινος στενούς του συνεργάτες και συμβούλους αφού ακόμη μένουν κάποια πρόσωπα προσκείμενα στην συγκεκριμένη «ομάδα», αλλά και κάποιοι οι οποίοι δεν υπέγραψαν τις διαγραφές…

Ίδωμεν!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη