Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή κολύμβησης “Ελευθέρια Junior 2022”

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Ακαδημιών ” Ελευθέρια Junior 2022″ , που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) , με την συμμετοχή 240 αθλητών και αθλητριών.

Ο ΝΟΑ συμμετείχε με 76 αθλητές, οι οποίοι κατέβαλαν τον καλύτερό τους εαυτό, γεγονός που αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

«Το μεγαλύτερο παράσημό μας όμως, δεν παύει να είναι το πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών μας NOAers, οι οποίοι απόλαυσαν την κάθε στιγμή της γιορτής…

Ευχαριστούμε θερμά τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί άρτια μια τέτοια απαιτητική διοργάνωση, μιας και τα τελευταία 2 και πλέον χρόνια, είχαν ανασταλεί ανάλογες δράσεις.

Συγκεκριμένα:– Τον ΝΟΘΑΚ ο οποίος συμμετείχε με 34 αθλητές– Τον ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας ο οποίος συμμετείχε με 12 αθλητές– Τον Ποσειδώνα Ορεστιάδας ο οποίος συμμετείχε με 4 αθλητές– Τον ΝΕ.ΡΟ ο οποίος συμμετείχε με 38 αθλητές– Τον ΟΦΘΑ ο οποίος συμμετείχε με 55 αθλητές– Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο οποίος συμμετείχε με 21 αθλητές.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που υποστήριξαν αυτήν την προσπάθεια. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους, δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί, τόσο άρτια μια τέτοια εκδήλωση.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς των αθλητών μας, για την εμπιστοσύνη που εισπράττουμε, γεγονός που μας γεμίζει ολοένα και περισσότερη ευθύνη», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΝΟΑ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη