Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Με πένθιμα περιβραχιόνια παρήλασε το 4ο ΕΠΑΛ

Ως ένδειξη πένθους και εις μνήμη του καθηγητή τους Δημήτρη Τσιακιρούδη οι μαθητές του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης παρήλασαν την 28η Οκτωβρίου με πένθιμα περιβραχιόνια.

Η κίνηση τους αυτή προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όσους γνώριζαν τον αξιόλογο γυμναστή που έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά από τη ζωή.

Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία της διεύθυνσης του 4ου ΕΠΑΛ με την θερμή υποστήριξη των μαθητών για να μην ξεχαστεί ο αξιόλογος εκπαιδευτικός και γυμναστής Δημήτρης Τσιακιρούδης.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Τσιακιρούδης το απόγευμα της Τρίτης 24 Οκτωβρίου βρισκόταν στο χώρο του γυμναστηρίου απέναντι από το στάδιο «Φώτης Κοσμάς» σε προπόνηση με τους αθλητές του. 

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε μία αδιαθεσία. Πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ όπου προσπάθησαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Στην συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με τον προπονητή να έχει τις αισθήσεις του. Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Ο Δημήτρης Τσιακιρούδης υπήρξε ένας υποδειγματικός εκπαιδευτικός και γυμναστής με τεράστιο έργο στην εκπαίδευση και πολύ μεγάλη αγάπη για τον χώρο τον οποίο υπηρετούσε εντός και εκτός γυμναστηρίων και γηπέδων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη