Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Με το «καλημέρα» ο Φεβρουάριος είχε δύο καταδιώξεις και συλλήψεις παράνομων μεταναστών.

Με δύο διαφορετικά περιστατικά καταδιώξεων που εξελίχθηκαν όμως την ίδια περίπου ώρα ξεκίνησε ο Φεβρουάριος. Και στις δύο περιπτώσεις που εξελίχθηκαν το πρωί της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου υπήρχε διακίνηση παράνομων μεταναστών και καταδιώξεις  των οχημάτων.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του focustonevro.gr οι διακινητές που ερχόταν πιθανότατα από τον Βόρειο Έβρο εντοπίστηκαν μετά το Αρδάνιο και δεν σταμάτησαν σε σήμα της αστυνομίας. Το πρώτο συμβάν έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί με το όχημα να μπαίνει μάλιστα με αντίθετη κατεύθυνση μέσα στην Εγνατία. Τελικά ακινητοποιήθηκε κοντά στο οικισμό της Μάκρης. Οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια αλλά τελικά συνελήφθησαν. Στο δεύτερο περιστατικό το όχημα που εντοπίστηκε μετά τις 9 το πρωί να μεταφέρει επίσης μη νόμιμους μετανάστες. Και σε αυτήν την περίπτωση μετά από καταδίωξη  ακινητοποιήθηκε το όχημα σε αγροτική περιοχή κοντά στον οικισμό της Νίψας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που εξασφάλισε το focustonevro.gr και τα δύο οχήματα ήταν κλεμμένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις, υπήρχε μία βασική επικινδυνότητα. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή καθώς από το πρωί της Τρίτης  υπάρχει κατά διαστήματα έντονη βροχόπτωση.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη