Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Νονά διεκδικεί την επιμέλεια της 6χρονης βαφτιστήρας της!

Μια πρωτοφανής οικογενειακή ιστορία αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες της, καθώς μια γυναίκα διεκδικεί από την οικογένειά του την επιμέλεια ενός παιδιού που έχει βαπτίσει. 

Η νονά του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι οι γονείς της είχαν πει προφορικά ότι της δίνουν το παιδί τους για υιοθεσία! 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας βρισκόταν με τη σύζυγό και τα πέντε παιδιά του στην Αλεξανδρούπολη. Όταν η σύζυγος του ήταν έγκυος στο πέμπτο τους παιδί, η 75χρονη κουμπάρα τους προθυμοποιήθηκε να κρατήσει το ένα κοριτσάκι τους που ήταν τότε πολύ μικρό, προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια. 

Αυτό συνεχίστηκε και μετά τη γέννα της μητέρας. Το κοριτσάκι ουσιαστικά ζούσε σε δύο σπίτια: στο δικό του αλλά και στο σπίτι της νονάς του. Όταν αργότερα ο πατέρας θα έπαιρνε μετάθεση με τη δουλειά του σε άλλη πόλη ζήτησε από την νονά να τους δώσει το παιδί τους. Εκείνη, όμως, είπε ότι κάτι της έτυχε και είχε φύγει από την πόλη με το μικρό κορίτσι. 

Από τότε ξεκίνησε μια δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο οικογενειών. Η προσωρινή επιμέλεια της 6χρονης, όμως, δόθηκε στην κόρη της 75χρονης νονάς, μετά από ασφαλιστικά μέτρα που έκανε στους γονείς. 

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης αφορά το γεγονός ότι το κορίτσι είναι πολύ μικρό και έχει δημιουργήσει ήδη συναισθηματικό δεσμό με την 75χρονη νονά του και τις δύο κόρες της. 

Φαίνεται πως η οικογένεια έχει βρεθεί στα δικαστήρια, καθώς η 75χρονη νονά έχει κάνει αγωγή στους γονείς περί δικαστικής αναπλήρωσης για συναίνεση σε υιοθεσία. Ωστόσο, αυτό είναι απλά ένας ισχυρισμός της 75χρονης, καθώς δεν υπάρχουν χαρτιά που να αποδεικνύουν την υιοθεσία της 6χρονης από τη νονά της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email