Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Ξεκίνησαν τα έργα για το φυσικό αέριο – Δείτε τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν

Σε εξέλιξη βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη τα έργα για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, με τα οποία θα δοθεί η δυνατότητα σύνδεσης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό και όπως ενημερώνει το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, από 21/10 και για λίγα 24ωρα, θα ισχύουν οι εξής, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στις παρακάτω οδούς:

-Εθνικής Αντιστάσεως από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Τραϊανουπόλεως, έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Κωνσταντινουπόλεως

-Κωνσταντινουπόλεως, από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Εθν. Αντιστάσεως έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Φυλής

-Τήνου, σε όλο το μήκος της οδού

-Σύρου, σε όλο το μήκος της οδού

Για την υλοποίηση των εργασιών, και ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των οδών, θα πραγματοποιείται είτε στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας, είτε εναλλάξ κυκλοφορία με χρήση σημαιοφόρων είτε αποκλεισμός της οδού με εκτροπή σε παρακείμενες οδούς.

Η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου αναφέρει χαρακτηριστικά:

Εγκρίνει τη μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του έργου «Επέκταση δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης», η οποία υποβλήθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου από την εταιρεία ΑΒΑΞ Α.Ε. και εγκρίθηκε από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης με την υπ’ αριθμ. 32587/18-10-2021 απόφασή του.

Τα μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όπως αυτά περιγράφονται στην εν λόγω μελέτη, θα ισχύσουν μετά τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και καθ’ όλη τη συμβατική προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου (καθώς και τις τυχόν παρατάσεις της), σύμφωνα με το υπ’ αρίθμ. 405/27-04-2021 (ΑΔΑΜ: 21SYMV008583501) εργολαβικό συμφωνητικό της Δ.Ε.Δ.Α Α.Ε. και της ΑΒΑΞ Α.Ε..

Ολόκληρη η απόφαση:

Δείτε τον χάρτη με τις περιοχές της α’ φάσης των έργων στην Αλεξανδρούπολη με ένα κλικ εδώ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη