Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Ξεκινούν το επόμενο διάστημα οι ασφαλτοστρώσεις στα έργα του δικτύου φυσικού αερίου

Ξεκινούν το επόμενο διάστημα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από την εργολήπτρια εταιρία που κατασκευάζει το δίκτυο φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη. Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι μέχρι τις 31 Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε 18 σκαμμένους δρόμους της πόλης, μεταξύ τους και η Λεωφόρος Δημοκρατίας. Να θυμίσουμε ότι κεντρική λεωφόρο και την κατάσταση που βρίσκεται, την περασμένη εβδομάδα απέστειλε κατεπείγουσα επιστολή ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ζητώντας επίσπευση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου, ώστε να γίνει κανονικά η παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε για την έναρξη εργασιών των ασφαλτοστρώσεων:

Από την εργολήπτρια εταιρία του έργου εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη ανακοινώνεται έως τις 31/03/2022 (πλην των ωρών κοινής ησυχίας) προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εργασίες στις ακόλουθες οδούς:

Χίου, Λήμνου, Κωνσταντινουπόλεως, Ζυμβρακάκη, Υψηλάντου, Εργίνου, Φυλής, 28ης Οκτωβρίου, Εθνικής Αντιστάσεως, Σοφοκλέους, 14ης Μαΐου, Ανατολικής Θράκης, Λεωφόρος Δημοκρατίας, Σηλυβρίας, Ε. Φιλιππίδη, Τούντζας, Δ. Ξενοφώντος, Μακαρίου, Άβαντος, Σοφοκλέους και Ποιμενίδη.

Σε όλες τις οδούς πλην  των Τούντζα και Ποιμενίδη, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης (ασφαλτόστρωση).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη