Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Οι πρώτες συναντήσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται από εχθές στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.
Χθες, στις 6 το απόγευμα η κ. Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Νομαρχείο προκειμένου να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.

Σ’υμφωνα με τον κ. Μέτιο η συζήτηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν ουσιαστική ενώ ενημερώθηκε και για όλα τα ζητήματα της Περιφέρειάς ΑΜΘ και ιδιαίτερα του Έβρου.

«Η κυρία Σακελλαροπούλου έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τον Έβρο, και βρίσκεται κοντά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στους κατοίκους της» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ.

Να σημειωθεί ότι, σήμερα Παρασκευή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την επίσημη δοξολογία, θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Δόμνα Βισβίζη και στις 11.50 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη.
Το Σάββατο θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί, όπου θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους και  εκπροσώπους φορέων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email