Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Ουρές μέσα στην ζέστη για ένα rapid test – Αυξάνονται οι ανάγκες καθημερινά

Ώρα 12:30 το μεσημέρι στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης με 37 βαθμούς Κελσίου. Τις τελευταίες ημέρες καθημερινό φαινόμενο η ουρά που σχηματίζεται έξω από το Δημαρχείο, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων που υπάρχουν αναφορικά με την διενέργεια rapid test. Την ίδια ώρα στο δεύτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο που έρχεται την ίδια χρονική στιγμή έξω από το Νομαρχείο, όπου και εκεί υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και διενεργεί rapid test, δεν υπάρχει καθόλου αναμονή.

Το σημερινό ρεπορτάζ γίνεται με σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος αναφορικά με την εναλλακτική επιλογή που έχει μειώνοντας έτσι τον χρόνο αναμονής.

Ίσως το γεγονός ότι έξω από το Νομαρχείο δεν υπάρχει στοιχειώδης σκιά και ένας χώρος αναμονής για τους πολίτες, είναι αποτρεπτικό στο να επιλέγουν εκείνο το σημείο για να κάνουν rapid test.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να απασχολήσει και να λυθεί.

Πάντως ανησυχία προκάλεσαν οι πληροφορίες που φτάνουν στο focustonevro.gr και κάνουν λόγο για έλλειψη υλικών μετά τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης που έχει αυξήσει την χρήση των rapid test και κατ’ επέκταση έχει αυξηθεί και η ζήτηση τους.

Το γεγονός ότι στο επόμενο διάστημα θα αυξηθούν οι μετακινήσεις των ταξιδιωτών για τις διακοπές του Αυγούστου δείχνει ότι μάλλον το πρόβλημα με τις ώρες θα επιδεινωθεί και θα πρέπει προφανώς να δημιουργηθούν και νέα σημεία όπου θα τοποθετηθούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ για να εξυπηρετηθεί το κοινό.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη