Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα με πυροσβεστικό όχημα! (photo+video)

Λίγες μόνο ώρες μένουν για την αλλαγή του χρόνου… Ενός χρόνου που όλοι ανυπομονούν να φέρει και καλύτερες ειδήσεις και τα χαμόγελα ξανά στα πρόσωπα των ανθρώπων.

Τα χαμόγελα όμως επέστρεψαν στα πρόσωπα των παιδιών, χάρη στους πυροσβέστες της Αλεξανδρούπολης. Ένας πυροσβέστης με την στολή του Άγιου Βασίλη, έκανε και φέτος το καθήκον του και μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά! Αντί για έλκηθρο, είχε το πυροσβεστικό όχημα για να σβήνει την μαυρίλα της πανδημίας και επισκέφτηκε σπίτια μικρών παιδιών δίνοντάς τους τα δώρα τους!

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν συγκινητικές, με τους πυροσβέστες για ακόμα μία φορά με την κίνησή τους να μοιράζουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο….

Τις προηγούμενες χρονιές, τα δώρα μοιράζονταν στα παιδιά σε μία ειδική εκδήλωση σην πυροσβεστική υπηρεσία Αλεξανδρούπολης. Φέτος, λόγω της πανδημίας και των μέτρων, αποφασίστηκε κανένα παιδί να μην μείνει παραπονεμένο αλλά και καμία οικογένεια να μην διακινδυνεύσει.

Το έθιμο όχι μόνο δεν αναβλήθηκε, αλλά έγινε εντυπωσιακό και συγκινησιακό, με τους πυροσβέστες να μοιράζουν τα δώρα στα σπίτια των παιδιών!

Δείτε το βίντεο με το Αϊ Βασίλη – πυροσβέστη να μοιράζει τα δώρα:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email