Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη – Περιοχή Ποιμενίδη: Νέο περιστατικό επίθεσης από σκύλους σε περαστικούς

Διαστάσεις επαναλαμβανόμενων περιστατικών φαίνεται να παίρνουν οι επιθέσεις από σκυλιά σε κάτοικος στην ανατολική πλευρά της Αλεξανδρούπολης. Μετά από το τελευταίο περιστατικό που είχαμε δημοσιεύσει που συνέβη στις 3 Μαΐου (δείτε το άρθρο ΕΔΩ) και έφτασε στο focustonevro.gr μετά από καταγγελία αναγνώστη, το βράδυ της Δευτέρας συνέβη και πάλι ένα παρόμοιο περιστατικό. Πιο συγκεκριμένα τις απογευματινές προς βραδινές ώρες ένας κάτοικος ο όποιος κινούνταν στην περιοχή της Ποιμενίδη κοντά στην οδό Πολυζωίδη μαζί με το κατοικίδιό του δέχτηκε επίθεση από τρία σκυλιά που όπως ο ίδιος περιγράφει στην ανάρτηση του αγανακτισμένος και ταραγμένος επρόκειτο για 3 αδέσποτα εκ των οποίων τα δύο τετράποδα «με λουράκι» κινούνται συνήθως στην περιοχή εκεί.

Στην ανάρτηση γίνεται αναφορά σε άτομα που τα ταΐζουν χωρίς όμως να φροντίζουν τα σκυλιά με όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που αρμόζουν σε έναν πραγματικό φιλόζωο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ιδιοκτήτης του τετράποδου για να γλιτώσει τον σκύλο του, τον «άρπαξε και τον πέταξε» κυριολεκτικά στην διπλανή αυλή ώστε να μην μπορούν να το φτάσουν τα τρία σκυλιά που του επιτέθηκαν. Στη συνέχεια, και σύμφωνα πάντα με την ίδια ανάρτηση, τα σκυλιά στράφηκαν προς τον ίδιο και σε μία γυναίκα που εκείνη τη στιγμή περνούσε τυχαία από το σημείο. Απο τύχη γλίτωσαν από τα δόντια των αδέσποτων σκύλων.

Το θέμα με τις επιθέσεις των αδέσποτων στην περιοχή «έχει παραγίνει» καταλήγει ο κάτοικος της περιοχής και επιζητά να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι.

Δείτε την ανάρτηση:

(φωτό αρχείου)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email