Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Πραγματοποιήθηκε εθελοντική δράση καθαρισμού από την ομάδα “Πάρκο να γίνει”

Πληθαίνουν οι εθελοντικές ομάδες πολιτών με κοινωνικές δράσεις βάζοντας το λιθαράκι τους ώστε να έχουμε έναν πιο καθαρό και όμορφο τόπο. Μία ακόμα δράση καταγράφηκε, αυτή τη φορά από την εθελοντική ομάδα “Πάρκο να γίνει” οι οποίοι, με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, κατάφεραν με επιτυχία να μαζέψουν αρκετές σακούλες με σκουπίδια καθαρίζοντας από απορρίμματα και χόρτα τον πράσινο χώρο που βρίσκεται δίπλα στο κτήριο της Εφορίας στην Αλεξανδρούπολη.

Με μία ανάρτηση στα μέσα μαζικής δικτύωσης μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να συμβάλλουμε όλοι στην καλυτέρευση του τόπου μας.

Συγκεκριμένα ανέφεραν:

Ένας χώρος πρασίνου της πόλης μας, που επί πολλά χρόνια μένει αναξιοποίητος καθαρίστηκε για μια ακόμη φορά από σκουπίδια και από χόρτα με εθελοντική δράση της ομάδας “Πάρκο να γίνει” και με την πολύτιμη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξ/πολης. Ας ελπίσουμε αλλά και ας προσπαθήσουμε η δράση αυτή να είναι η αφετηρία ώστε ο χώρος αυτός, αλλά και το ιδιαίτερης αισθητικής μονοπάτι που βρίσκεται εκεί να αναδειχτούν και να μπορεί να τα χαρεί ο κάθε συμπολίτης μας. Η ομάδα “Πάρκο να γίνει” που έχει και στο παρελθόν ζητήσει από τους αρμόδιους την αξιοποίηση του θα επιμείνει μια που είναι για το καλό όλων.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Ένας χώρος πρασίνου της πόλης μας, που επί πολλά χρόνια μένει αναξιοποίητος καθαρίστηκε για μια ακόμη φορά από σκουπίδια…

Posted by Πάρκο να γίνει on Sunday, April 18, 2021
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη