Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος που ξυλοκόπησε θανάσιμα τον 42χρονο σε κλαμπ στις Φέρες

Προφυλακίστηκε ο 18χρονος που ξυλοκόπησε θανάσιμα τον 42χρονο σε κλαμπ στις Φέρες.

Ο 18χρονος, το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2024, απολογήθηκε εκ νέου στην Ανακρίτρια αφού μετά τον θάνατο του 42χρονου αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία για την κακουργηματική φύσεως πράξη της θανατηφόρας (βαριάς σκοπούμενης) σωματικής βλάβης κι όχι μόνο αυτήν της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. 

“Πρόκειται για το επαχθέστερο δικονομικό μέτρο και θα προσφύγουμε άμεσα ενώπιον του Συμβουλίου” επεσήμανε σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης του 18χρονου αναφερόμενος στην προφυλάκιση του πελάτη του.

Yπενθυμίζεται ότι, αρχικά, ο νεαρός κατηγορήθηκε για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εγγύησης 1.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης, λόγω μετεφηβικής ηλικίας και επειδή δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες από ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Α.Κούγια, οι δικηγόροι της οικογένειας του 42χρονου, Α. Κούγιας και Α. Δεμερτζής, κατέθεσαν ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αλεξανδρουπόλεως, με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Εφετών Θράκης, στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Αδειλίνη και στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κα Ιωάννα Κλάπα, μήνυση κατά των δύο δραστών και του ηθικού αυτουργού ιδιοκτήτη του νυχτερινού μπαρ για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη