Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μετέφερε παράνομα 8 άτομα

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Βιομηχανική Περιοχή της Αλεξανδρούπολης ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 8 μη νόμιμους μετανάστες τους οποίους είχε κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη. Πιο αναλυτικά η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ στην Βιομηχανική περιοχή Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.  

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.

Επιπλέον από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το  Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο έχει δηλωθεί απώλεια την 23-12-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, οι πινακίδες κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη