Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Σε… συνέχειες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Διακόπηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, εχθές, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, μετά από ένα εξάωρο σχεδόν, κατά το οποίο επικράτησαν εντάσεις και έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των παρατάξεων και του προέδρου, και ενώ πρόλαβαν να συζητηθούν μόλις 12 από τα 54 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί αύριο (31/05) στις 6 το απόγευμα. Το κλίμα δυναμιτίστηκε ήδη από τα πρώτα λεπτά, όταν όλες οι παρατάξεις, πλην εκείνης του δημάρχου, ζήτησαν να προταχθεί το θέμα της εκμίσθωσης των ιαματικών λουτρών Τραϊανούπολης, για το οποίο, μάλιστα, με σκοπό να παρακολουθήσουν τη συζήτηση και να παρέμβουν για να καταθέσουν τις προτάσεις και τα αιτήματά τους, βρίσκονταν στην αίθουσα του συμβουλίου αρκετοί κάτοικοι της Τραϊανούπολης και της τοπικής κοινότητας Λουτρών.

Το αίτημα των παρατάξεων απορρίφθηκε από τον πρόεδρο του συμβουλίου, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση των συμβούλων και λεκτικές αντιπαραθέσεις που διήρκεσαν 50 λεπτά περίπου, ενώ, τελικά, δεν έφτασε ποτέ η σειρά του θέματος να συζητηθεί στη χθεσινή συνεδρίαση, και μεταφέρθηκε για την αυριανή, μαζί και με τα υπόλοιπα 43 της ημερήσιας διάταξης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη