Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του Στράτου Τραμουντάνη

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης αλλά και όλη η αθλητική κοινότητα της χώρας από την είδηση του θανάτου του προπονητή tae kwon do και προπονητή του Ορφέα Στράτου Τραμουντάνη.

Ο Στράτος Τραμουντάνης,  κορυφαίος δάσκαλος  tae kwon do, που έχει βγάλει τόσους και τόσους σπουδαίους αθλητές έφυγε από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο στα 59 του χρόνια.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο γράφει σε ανακοίνωση της: 

«Ημέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του ελληνικού ταεκβοντό. Ο Στράτος Τραμουντάνης, προπονητής του Ορφέα Αλεξανδρούπολης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

Ο Στράτος Τραμουντάνης, εκτός από ένας πολύ καλός αθλητής και ένας αξιόλογος προπονητής, διακρινόταν για το ήθος και την εντιμότητά του. Υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών, με σημαντικές διακρίσεις στην βαριές κατηγορίες.

Ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κάτοχος επτά νταν. Ήταν έξι φορές πρωταθλητής Ελλάδας (1985, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991), ενώ το 1991 είχε κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στο Μεσογειακό πρωτάθλημα στην Ισπανία. Συμμετείχε στα Παγκοσμια πρωταθλήματα της Βαρκελώνης και της Αθήνας (1987, 1991) καθώς και στα Πανευρωπαϊκά της Άγκυρας και της Κοπεγχάγης (1988, 1990).

Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου

Το ΔΣ της ΕΛΟΤ και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού Ταεκβοντό του εύχεται καλό ταξίδι και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

*Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη