Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας παραγωγών πράσινης λαϊκής «Κυβέλη»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου από τους παραγωγούς της γνωστής και ως «πράσινη λαϊκή» στο δρόμο της Εθνικής Αντιστάσεως στην Αλεξανδρούπολη.
Οι παραγωγοί οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση γιατί όπως καταγγέλλει ο Πρόεδρος Παραγωγών «Κυβέλη» Αλεξανδρούπολης, Χαράλαμπος Καλεμτζής, «καμιά δημοτική ή περιφερειακή αρχή δεν αναλαμβάνει να υποστηρίξει την συγκέντρωση των παραγωγών σε αυτό το σημείο στο μεταβατικό στάδιο που υπάρχει μέχρι την επίσημη έναρξη της δεύτερης λαϊκής στην Αλεξανδρούπολη».

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Πρόεδρος, Καλεμτζής Χαράλαμπος, οι παραγωγοί συγκεντρώνονταν σε αυτό το σημείο πουλώντας τα ευπαθή τους προϊόντα τα τελευταία 14 χρόνια. Θυμίζουμε ότι με πρόσφατη απόφαση το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης αποφάσισε την δημιουργία δεύτερης λαϊκής ακριβώς στο ίδιο σημείο, δηλαδή στο δρόμο της Εθνικής Αντιστάσεως.

Αυτό βέβαια και σύμφωνα με τους παραγωγούς είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που θα διαρκέσει ίσως και μήνες. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να μην μπορέσουν να διαθέσουν τα προϊόντα τους που είναι ευπαθή και τελικά να καταστραφεί η παραγωγή τους και οι ίδιοι να ζημιωθούν οικονομικά.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη