Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις ανηλίκων για κατοχή κροτίδων – Στο αυτόφωρο και υπεύθυνος καταστήματος

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 31 Οκτωβρίου 2025 στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, καθώς εντοπίστηκαν να κατέχουν συνολικά 13 κροτίδες. Οι κροτίδες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της προανάκρισης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμη ημεδαπού, προσωρινά υπεύθυνου καταστήματος στην περιοχή, καθώς εντόπισαν στο κατάστημά του δύο κυτία που περιείχαν συνολικά 200 κροτίδες, οι οποίες επίσης κατασχέθηκαν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα ακόμη άτομα, εκ των οποίων οι δύο συνελήφθησαν, καθώς κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν την 31-10-2025 το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, δύο ανήλικοι ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν να κατέχουν συνολικά -13- κροτίδες, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Ακολούθως, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν ημεδαπό – προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος της περιοχής, διότι εντόπισαν στο κατάστημα να διατίθενται χωρίς άδεια, δύο κυτία, που περιείχαν συνολικά -200- κροτίδες οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερις ημεδαπούς εκ των οποίων οι δύο συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας των δύο ανήλικων συλληφθέντων. Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη