Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση του Προέδρου-Διευθύνων Συμβούλου του ΟΣΕ με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Σπύρος Πατέρας, για να πραγματοποιήσει συνάντηση με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος.

Μέσα από προσωπική του ανάρτηση, ο Διευθύνων Σύμβουλος το ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου τόνισε πως η επίσκεψη τοποθετείται χρονικά σε μια περίοδο όπου επίκειται η εντατικοποίηση της χρήσης του σιδηροδρόμου από τον λιμένα για φορτία από και προς τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Παράλληλα, δρομολογείται η αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου Αλεξανδρούπολη-Πύθειο και Πύθειο Ορμένιο με ηλεκτροκίνηση.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Χατζηκωνσταντίνου.

Μια από τις περισσότερο παραγωγικές και ενδιαφέρουσες εφετινές συναντήσεις πραγματοποιήσαμε σήμερα με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΣΕ , Σπύρο Πατέρα στα γραφεία μας στον λιμένα της Αλεξανδρούπολης. Η επίσκεψη τοποθετείται χρονικά σε μια περίοδο όπου επίκειται η εντατικοποίηση της χρήσης του σιδηροδρόμου από τον λιμένα για φορτία από και προς τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία ενώ δρομολογείται με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου η αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου του Έβρου (Αλεξανδρούπολη-Πύθειο & Πύθειο Ορμένιο) με ηλεκτροκίνηση. Είναι προφανές πλέον ότι ο σιδηρόδρομος αποτελεί για τον λιμένα τον σημαντικότερο και ισχυρότερο βραχίονα στην επίτευξη στρατηγικού βάθους σε Βαλκάνια και Ανατολική Ευρώπη!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη