Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Συναυλία μουσικοθεραπείας

Στις 31/07 κάτω απ’ τον έναστρο ουρανό, αποχαιρετούμε τον Ιούλιο και μοιραζόμαστε ένα ρόφημα γεμάτο ζωή με τη συνοδεία ξεχωριστών μελωδιών!

Υπό τις νότες των χορδών του ταλαντούχου μουσικοθεραπευτή και κιθαρίστα Oscar Cortes από την Κολομβία θα γιορτάσουμε ένα διαχρονικό παραδοσιακό έθιμο από τη Λατινική Αμερική.

Απολαμβάνοντας μια κούπα γεμάτη ευεξία θα δεχτούμε τα πολλαπλά οφέλη του κακάο με τα superfoods και θα έρθουμε σε επαφή με τη φύση στον όμορφο κήπο στον “ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΗ” στην Παλαγία της Αλεξανδρούπολης.

Το κακάο θεωρείται φάρμακο της φύσης που φέρνει ευδαιμονία και βοηθά στο άνοιγμα της καρδιάς. Σε συνδιασμό με την μοναδική μουσική, θα πάρουμε μέρος σ’ ένα πολυπολιτισμικό ταξίδι δημιουργικότητας και έμπνευσης!

Ημερομηνία: 31/07/21
Ώρα έναρξης: 20:30
Τοποθεσία: “ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΗ” στην Παλαγία
Γενική είσοδος με ρόφημα: 10 €, Φοιτητές: 7€

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Μέθεξις“. Ευχαριστούμε πολύ την εικαστικό Σύνη Αναστασιάδη για την ευγενική παραχώρηση του φιλόξενου χώρου της.

Η αγορά εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στην είσοδο της εκδήλωσης. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας του COVID-19. Παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευση σας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη