Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Τζ. Πάϊατ – Ν. Παναγιωτόπουλος – Βίντεο από την αυτοκινητοπομπή 70 δευτερολέπτων που διασχίζει την πόλη με επισήμους

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης έμοιαζε σήμερα με σκηνικό αμερικανικής ταινίας, αν σκεφτεί κανείς όχι μόνο τον όγκο των στρατιωτικών αμερικανικών δυνάμεων που είχαν αναπτυχθεί αλλά και την ασφάλεια που είχε σε όλα τα επίπεδα.

Στην κορυφή των επισήμων ο αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Παϊάτ και ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Μαζί τους ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΣ  Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης καθώς και όλες οι τοπικές στρατιωτικές και πολιτιακές αρχές.

Ακροβολισμένοι σε διάφορα σημεία άνδρες των αμερικανικών δυνάμεων αλλά και αστυνομικοί με αυξημένα μέτρα προστασίας λόγω των υψηλών προσκεκλημένων της σημερινής ημέρας.

Απομονώσαμε ένα χαρακτηριστικό πλάνο διάρκειας 70 περίπου δευτερολέπτων όπου απαθανατίζει την αυτοκινητοπομπή με τους επίσημους την ώρα της αναχώρησης από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 20 αυτοκίνητα με συνοδεία μηχανών πέρασαν από μπροστά μας.

Δειτε το σχετικό βίντεο:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη