Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της και την οικογένειά του

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έχει αναστατώσει την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης. Αυτή την φορά, θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια 18χρονη γυναίκα από τον σύζυγο και τους συγγενείς του.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, και αυτή τη φορά στην περιοχή Άβαντος, από την οποία μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μια 18χρονη που είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της και δύο συγγενείς του που ήταν μέσα στο σπίτι, μία εκ των οποίων η πεθερά της. Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας μετά από κατηγορία του συζύγου ότι δεν ήταν ικανή μητέρα. Η πρώτη αντίδραση ήταν από τον άντρα της που τη χτύπησε και δεν άργησαν να συμμετάσχουν στην αποτρόπαια πράξη και η μητέρα του αλλά και ακόμη ένας συγγενής τους που ήταν μέσα στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο οι γονείς της 18χρονης αντιλήφθηκαν το τί συνέβη στην κόρη τους δύο μέρες μετά, οπότε και την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο καθώς έφερε σημάδια του άγριου ξυλοδαρμού.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα από τους γιατρούς, ωστόσο η κοπέλα δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση για τα αίτια που προκάλεσαν την βάναυση κακοποίησή της. Ακολούθησε μήνυση της νεαρής γυναίκας εναντίον του συζύγου της και των άλλων δύο συγγενών, αλλά λόγω της παρέλευσης της προθεσμίας του αυτοφώρου, δεν έγιναν συλλήψεις.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email