Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: 55χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή στην καρναβαλική παρέλαση

Αναστάτωση προκλήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή το μεσημέρι. Ένας 55χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή μετά το τέλος της καρναβαλικής παρέλασης το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε πάει με την οικογένεια του να παρακολουθήσουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, και αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης και ενώ είχαν προσέλθει στην πλατεία των Αστικών για το πάρτι, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρεται και σε ανάρτηση που έγινε από το προφίλ, «Εκαβ Αλεξαδρούπολης» στο facebook (αφήνοντας και αιχμές για την χρήση του απινιδωτή), ο 55χρονος ήταν “τυχερός μες την ατυχία του την ώρα που τελείωσε η καρναβαλική παρέλαση. Έκανε καρδιακή ανακοπή και για καλή του τύχη διασώστες του ΕΚΑΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗΣ εκτός υπηρεσίας έκαναν ότι ακριβώς έπρεπε και τον κράτησαν στην ζωή μέχρι να έρθει η κινητή μονάδα με τον γιατρό.Ολα λειτούργησαν άψογα.ΜΠΡΑΒΟ στους συναδέλφους.Περαστικα και καλή ανάρρωση στον συμπολίτη μας.

Υ.Γ. αυτοί που κουβαλάνε απινιδωτη καλό είναι να ξέρουν και να τον χρησιμοποιούν, όχι μόνο πάνω κάτω βόλτα και εφέ…… ξέρουν τι εννοώ.

Η κινητοποίηση  από το ΕΚΑΒ ήταν άμεση παρά το γεγονός ότι υπήρχε πολύς κόσμος λόγω της καρναβαλικής παρέλασης και των κλειστών δρόμων που έκανε δύσκολη την πρόσβαση του ασθενοφόρου και προκειμένου να φτάσει γρηγορότερα υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης διευκολύνοντας σημαντικά την άφιξη του οχήματος στο σημείο όπου βρισκόταν ο άνδρας. Επιπλέον διευκόλυναν την άφιξη του ασθενοφόρου στο Νοσοκομείου ανοίγοντας το δρόμο και κατάφεραν να φτάσουν πολύ γρήγορα.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email